Internetheld en komiek Juan Joya Borja overleden op 65-jarige leeftijd (video)

Internetheld en komiek Juan Joya Borja overleden op 65-jarige leeftijd (video)

Juan Joya Borja is vannacht overleden. Hij was een Spaanse komiek en werd een internetheld door een interview uit 2002.

Internetheld en komiek <em>Juan Joya Borja</em> overleden op 65-jarige leeftijd (video) Juan Joya Borja is vannacht overleden. Hij was een Spaanse komiek en werd een internetheld door een interview uit 2002. Hilarisch interviewHij vertelde toen over zijn ervaringen als kok en zijn aanstekende schaterlach leverde hem meerdere memes op op het internet. Er werd vaak een zelfbedachte ondertiteling onder het filmpje gezet, wat resulteerde in hilarische beelden. Joya Borja is op 65-jarige leeftijd overleden na een lang ziekbed. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Shownieuws: André Hazes en Sarah hadden geen zon op Ibiza, Albert Verlinde is ontstemd Bekijk deze video »
Nieuws :
Internetheld en komiek Juan Joya Borja overleden op 65-jarige leeftijd (video)

Hilarisch interview
Hij vertelde toen over zijn ervaringen als kok en zijn aanstekende schaterlach leverde hem meerdere memes op op het internet. Er werd vaak een zelfbedachte ondertiteling onder het filmpje gezet, wat resulteerde in hilarische beelden. Joya Borja is op 65-jarige leeftijd overleden na een lang ziekbed.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Internetheld en komiek Juan Joya Borja overleden op 65-jarige leeftijd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier