Goedemorgen Nederland: Marion Koopmans verwacht zomer met maatregelen

Goedemorgen Nederland: Marion Koopmans verwacht zomer met maatregelen

Woensdag gingen de eerste versoepelingen in, maar daar was niet iedereen heel blij mee. Viroloog en lid van het Outbreak Management Team (OMT) Marion Koopmans denkt dat de besmettingen blijven stijgen en dat we ons in de zomer alsnog aan veel maatregelen moeten houden.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Marion Koopmans verwacht zomer met maatregelen Woensdag gingen de eerste versoepelingen in, maar daar was niet iedereen heel blij mee. Viroloog en lid van het Outbreak Management Team (OMT) Marion Koopmans denkt dat de besmettingen blijven stijgen en dat we ons in de zomer alsnog aan veel maatregelen moeten houden. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: EU beslist vandaag over coronapaspoort om te reizen Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Marion Koopmans verwacht zomer met maatregelen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Marion Koopmans verwacht zomer met maatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV