Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over notulen Toeslagenaffaire (29 april)

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over notulen Toeslagenaffaire (29 april)

De Tweede Kamer debatteert op donderdag 29 april met het kabinet en de verantwoordelijke bewindslieden (onder anderen premier Mark Rutte en minister van Financiën Wopke Hoekstra) over de geopenbaarde notulen over de Toeslagenaffaire.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>debat Tweede Kamer</em> over notulen Toeslagenaffaire (29 april) De Tweede Kamer debatteert op donderdag 29 april met het kabinet en de verantwoordelijke bewindslieden (onder anderen premier Mark Rutte en minister van Financiën Wopke Hoekstra) over de geopenbaarde notulen over de Toeslagenaffaire. Lees verder onder de video. MinisterraadDe notulen geven inzage in de verschillende ministerraden over de affaire, waarin zowel werd gesproken over individuele Kamerleden (zoals Pieter Omtzigt van het CDA) als het achterhouden van sommige informatie voor de Tweede Kamer. Weet premier Mark Rutte zich ook weer uit deze netelige kwestie te redden? Kijk hierboven op donderdag 29 april vanaf 11.05 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de notulen van de Toeslagenaffaire. Bekijk ook Wouter Koolmees geëmotioneerd in Op1 over openbaar gemaakte notulen: "Kamerleden niet tegengewerkt" Bekijk deze video » Tunahan Kuzu in Beau: "Motie van wantrouwen kan zeker verwacht worden" Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over notulen Toeslagenaffaire (29 april)

Ministerraad
De notulen geven inzage in de verschillende ministerraden over de affaire, waarin zowel werd gesproken over individuele Kamerleden (zoals Pieter Omtzigt van het CDA) als het achterhouden van sommige informatie voor de Tweede Kamer. Weet premier Mark Rutte zich ook weer uit deze netelige kwestie te redden?

Kijk hierboven op donderdag 29 april vanaf 11.05 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de notulen van de Toeslagenaffaire.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over notulen Toeslagenaffaire (29 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier