Zien: Lilian Marijnissen vraagt zich af waar Sigrid Kaag is bij Notulendebat

Zien: Lilian Marijnissen vraagt zich af waar Sigrid Kaag is bij Notulendebat

Sigrid Kaag is vandaag afwezig bij het Notulendebat en dit vind SP-leider Lilian Marijnissen bijzonder. Kaag was als minister voor Buitenlandse Handel minder betrokken bij de toeslagenaffaire, maar zij kwam wel voor in de notulen en speelt als partijleider van een winnende partij een belangrijke rol in de formatie. Marijnissen vraagt dan ook of zij alsnog vragen kan beantwoorden.

Bekijk de Twittervideo hieronder.

Zien: <em>Lilian Marijnissen</em> vraagt zich af waar Sigrid Kaag is bij Notulendebat Sigrid Kaag is vandaag afwezig bij het Notulendebat en dit vind SP-leider Lilian Marijnissen bijzonder. Kaag was als minister voor Buitenlandse Handel minder betrokken bij de toeslagenaffaire, maar zij kwam wel voor in de notulen en speelt als partijleider van een winnende partij een belangrijke rol in de formatie. Marijnissen vraagt dan ook of zij alsnog vragen kan beantwoorden. Bekijk de Twittervideo hieronder. Bekijk ook Tunahan Kuzu in Beau: "Motie van wantrouwen kan zeker verwacht worden" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over notulen Toeslagenaffaire (29 april) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Lilian Marijnissen vraagt zich af waar Sigrid Kaag is bij Notulendebat


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lilian Marijnissen vraagt zich af waar Sigrid Kaag is bij Notulendebat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier