Geert Wilders in Notulendebat: "Hele kabinet mag achter de tralies" (video)

Geert Wilders in Notulendebat: "Hele kabinet mag achter de tralies" (video)

Geert Wilders van de PVV gaat het Notulendebat in met een getrekt been. "De notulen geven een beeld van een ministerraad van bange mensen, van narcisten", zegt hij. Volgens hem is het niet delen van alle relevante informatie een ambtsmisdrijf. "Voor mijn part mogen ze allemaal achter de tralies." Er is inmiddels een procedure gestart om een aanklacht tegen het kabinet in te dienen, zegt de Kamervoorzitter.

Bekijk de Twittervideo hieronder.

<em>Geert Wilders</em> in Notulendebat: &quot;Hele kabinet mag achter de tralies&quot; (video) Geert Wilders van de PVV gaat het Notulendebat in met een getrekt been. "De notulen geven een beeld van een ministerraad van bange mensen, van narcisten", zegt hij. Volgens hem is het niet delen van alle relevante informatie een ambtsmisdrijf. "Voor mijn part mogen ze allemaal achter de tralies." Er is inmiddels een procedure gestart om een aanklacht tegen het kabinet in te dienen, zegt de Kamervoorzitter. Bekijk de Twittervideo hieronder. Bekijk ook Tunahan Kuzu in Beau: "Motie van wantrouwen kan zeker verwacht worden" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over notulen Toeslagenaffaire (29 april) Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders in Notulendebat: "Hele kabinet mag achter de tralies" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders in Notulendebat: "Hele kabinet mag achter de tralies" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier