Bekijk de nieuwste teaser van The Handmaid's Tale: Aunt Lydia uit op wraak

Bekijk de nieuwste teaser van The Handmaid's Tale: Aunt Lydia uit op wraak

Nog één nachtje slapen en je kunt je weer helemaal verliezen in de perikelen rondom June en Gilead. Het vierde seizoen van 'The Handmaid's Tale' is namelijk vanaf morgen te zien bij Videoland. In een nieuwe teaser spreekt Aunt Lydia voor een groep heersers en eist ze dat June wordt teruggevonden en naar haar toe wordt gebracht.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Bekijk de nieuwste teaser van <em>The Handmaid's Tale</em>: Aunt Lydia uit op wraak Nog één nachtje slapen en je kunt je weer helemaal verliezen in de perikelen rondom June en Gilead. Het vierde seizoen van 'The Handmaid's Tale' is namelijk vanaf morgen te zien bij Videoland. In een nieuwe teaser spreekt Aunt Lydia voor een groep heersers en eist ze dat June wordt teruggevonden en naar haar toe wordt gebracht. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf vrijdag 30 april te zien bij Videoland. Bekijk ook Bekijk trailer The Handmaid’s Tale seizoen 4 Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de nieuwste teaser van The Handmaid's Tale: Aunt Lydia uit op wraak

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf vrijdag 30 april te zien bij Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de nieuwste teaser van The Handmaid's Tale: Aunt Lydia uit op wraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier