Zien: Sophie Hermans (VVD) minutenlang geroast door Geert Wilders (PVV)

Zien: Sophie Hermans (VVD) minutenlang geroast door Geert Wilders (PVV)

Sophie Hermans, de nieuwe fractievoorzitter van de VVD sinds het vertrek van Klaas Dijkhoff, heeft het niet makkelijk tijdens het Notulendebat in de Tweede Kamer. Ze houdt star vast aan het kabinetsbeleid, maar dat pikt Geert Wilders (PVV) niet; hij zet Hermans minutenlang onder druk.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Sophie Hermans</em> (VVD) minutenlang geroast door <em>Geert Wilders</em> (PVV) Sophie Hermans, de nieuwe fractievoorzitter van de VVD sinds het vertrek van Klaas Dijkhoff, heeft het niet makkelijk tijdens het Notulendebat in de Tweede Kamer. Ze houdt star vast aan het kabinetsbeleid, maar dat pikt Geert Wilders (PVV) niet; hij zet Hermans minutenlang onder druk. Lees verder onder de video. Tassendrager en masseuseWilders lijkt er een ware roast van te maken, want hij zet Hermans weg als de "tassendrager", "assistente" en "masseuse" van premier Mark Rutte - bij wie ze haar carrière ook begon als politiek assistent. Als Kamervoorzitter Vera Bergkamp hem vraagt iets minder persoonlijk te zijn, reageert Wilders scherp: "Ik neem geen woord terug." Om vervolgens vrolijk door te gaan met het onder druk zetten van Hermans. Bekijk de beelden uit het Notulendebat hierboven. Bekijk ook Geert Wilders in Notulendebat: "Hele kabinet mag achter de tralies" (video) Bekijk deze video » Zien: draagt Sophie Hermans (VVD) een oortje tijdens Notulendebat voor instructies? Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Sophie Hermans (VVD) minutenlang geroast door Geert Wilders (PVV)

Tassendrager en masseuse
Wilders lijkt er een ware roast van te maken, want hij zet Hermans weg als de "tassendrager", "assistente" en "masseuse" van premier Mark Rutte - bij wie ze haar carrière ook begon als politiek assistent. Als Kamervoorzitter Vera Bergkamp hem vraagt iets minder persoonlijk te zijn, reageert Wilders scherp: "Ik neem geen woord terug." Om vervolgens vrolijk door te gaan met het onder druk zetten van Hermans.

Bekijk de beelden uit het Notulendebat hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sophie Hermans (VVD) minutenlang geroast door Geert Wilders (PVV) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier