Klaaguurtje van Dave Roelvink: "Avondklok helpt niet. Zijn ze nu pas achter!" (video)

Klaaguurtje van Dave Roelvink: "Avondklok helpt niet. Zijn ze nu pas achter!" (video)

Dave Roelvink zit op deze regenachtige donderdag thuis op de bank met zijn vriendin en deelt een Instagram Story over de avondklok en de terrassen die weer open zijn: "Een dag terras gehad. Wat een ellende", aldus een geirriteerde Dave op deze regenachtige dag na de heropening van de terrassen. Ook is hij niet te spreken over de mensen die er 'nu pas achter zijn gekomen' dat de avondklok niet werkt. Bekijk de Instagram Story hieronder.

Klaaguurtje van <em>Dave Roelvink</em>: &quot;Avondklok helpt niet. Zijn ze nu pas achter!&quot; (video) Dave Roelvink zit op deze regenachtige donderdag thuis op de bank met zijn vriendin en deelt een Instagram Story over de avondklok en de terrassen die weer open zijn: "Een dag terras gehad. Wat een ellende", aldus een geirriteerde Dave op deze regenachtige dag na de heropening van de terrassen. Ook is hij niet te spreken over de mensen die er 'nu pas achter zijn gekomen' dat de avondklok niet werkt. Bekijk de Instagram Story hieronder. Bekijk ook Ernst Kuipers in Beau: "Avondklok heeft geen enkel effect gehad" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Wouter de Winther reageert op avondklok-commotie Bekijk deze video »
Entertainment :
Klaaguurtje van Dave Roelvink: "Avondklok helpt niet. Zijn ze nu pas achter!" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klaaguurtje van Dave Roelvink: "Avondklok helpt niet. Zijn ze nu pas achter!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier