De Vooravond gemist? ''Avondklok geen effect''

De Vooravond gemist? ''Avondklok geen effect''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? ''Avondklok geen effect'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Actuele Zorg, heeft gisteren aangegeven dat de avondklok geen effect heeft gehad. ''Die avondklok is niet onderbouwd. We zeggen al maanden in de kamer dat je niet zomaar kunt zeggen dat het tien procent effect heeft.'' Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? ''Avondklok geen effect''

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Actuele Zorg, heeft gisteren aangegeven dat de avondklok geen effect heeft gehad. ''Die avondklok is niet onderbouwd. We zeggen al maanden in de kamer dat je niet zomaar kunt zeggen dat het tien procent effect heeft.''

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? ''Avondklok geen effect'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier