Diederik over coronapaspoort: Is het wel nodig? (RTL Boulevard)

Diederik over coronapaspoort: Is het wel nodig? (RTL Boulevard)

Europa gaat van het slot. Tenminste, als het aan het Europees Parlement ligt. Met een meerderheid is ingestemd met het coronapaspoort.

Eenduidig systeem
"Corendon zegt ‘heel positief te zijn omdat dit de enige manier is om komende zomer een eenduidig systeem te hebben voor reizen binnen de EU", laat het AD weten. Marieke Elsinga vraagt zich af of het wel nodig is. Diederik vertelt meer over dat paspoort.

Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder.

Diederik over coronapaspoort: Is het wel nodig? (RTL Boulevard) Europa gaat van het slot. Tenminste, als het aan het Europees Parlement ligt. Met een meerderheid is ingestemd met het coronapaspoort. Eenduidig systeem"Corendon zegt ‘heel positief te zijn omdat dit de enige manier is om komende zomer een eenduidig systeem te hebben voor reizen binnen de EU", laat het AD weten. Marieke Elsinga vraagt zich af of het wel nodig is. Diederik vertelt meer over dat paspoort. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder. Bekijk ook Bekijk de nieuwste teaser van The Handmaid's Tale: Aunt Lydia uit op wraak Bekijk deze video » Ellemieke Vermolen vertelt over verdrietige tijd na verlies zoontje: "Overlevingsdrang" (video) Bekijk deze video »
TV :
Diederik over coronapaspoort: Is het wel nodig? (RTL Boulevard)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diederik over coronapaspoort: Is het wel nodig? (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier