De Vooravond gemist? Alex Boogers geeft eerbetoon aan Hafid Bouazza

De Vooravond gemist? Alex Boogers geeft eerbetoon aan Hafid Bouazza

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Alex Boogers geeft eerbetoon aan Hafid Bouazza Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Fidan Ekiz vertelt in De Vooravond dat ze verdrietig is dat Hafid Bouazza, een van haar favoriete schrijvers, vandaag op 51-jarige leeftijd is overleden. ''Ik ben al sinds ik hem ontdekte groot fan. Niet alleen om zijn briljante geest, maar hij was ook echt een dwarsdenker.'' Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Alex Boogers geeft eerbetoon aan Hafid Bouazza

Fidan Ekiz vertelt in De Vooravond dat ze verdrietig is dat Hafid Bouazza, een van haar favoriete schrijvers, vandaag op 51-jarige leeftijd is overleden. ''Ik ben al sinds ik hem ontdekte groot fan. Niet alleen om zijn briljante geest, maar hij was ook echt een dwarsdenker.''

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Alex Boogers geeft eerbetoon aan Hafid Bouazza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier