De Vooravond gemist? Erik Dijkstra gaat op pad met Adriaan van Dis

De Vooravond gemist? Erik Dijkstra gaat op pad met Adriaan van Dis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Erik Dijkstra gaat op pad met Adriaan van Dis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Voor 'De Beeldenstorm, staat 'ie lekker?' gaat Erik Dijkstra op stap met schrijver Adriaan van Dis. Samen bezoeken ze het Haagse Hotel Des Indes en praten ze over Paul Kruger. Wie is deze man en wat heeft hij betekent voor de geschiedenis? Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Erik Dijkstra gaat op pad met Adriaan van Dis

Voor 'De Beeldenstorm, staat 'ie lekker?' gaat Erik Dijkstra op stap met schrijver Adriaan van Dis. Samen bezoeken ze het Haagse Hotel Des Indes en praten ze over Paul Kruger. Wie is deze man en wat heeft hij betekent voor de geschiedenis?

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Erik Dijkstra gaat op pad met Adriaan van Dis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier