Hans Nijenhuis in Op1 over 75 jaar Algemeen Dagblad: "Spotify en Netflix hebben geholpen"

Hans Nijenhuis in Op1 over 75 jaar Algemeen Dagblad: "Spotify en Netflix hebben geholpen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 april terugkijken bij Gids.tv.

Het Algemeen Dagblad bestaat 75 jaar en ter gelegenheid van dat jubileum zitten hoofdredacteur Hans Nijenhuis en columnisten Özcan Akyol en Angela de Jong aan tafel bij Op1. Volgens Nijenhuis hebben Spotify en Netflix het AD gered, want zij hebben aangetoond dat mensen bereid zijn om te betalen voor een online product. Dat heeft de digitalisering van het AD een flinke boost gegeven.

Hans Nijenhuis in <em>Op1</em> over 75 jaar <em>Algemeen Dagblad</em>: &quot;Spotify en Netflix hebben geholpen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 april terugkijken bij Gids.tv. Het Algemeen Dagblad bestaat 75 jaar en ter gelegenheid van dat jubileum zitten hoofdredacteur Hans Nijenhuis en columnisten Özcan Akyol en Angela de Jong aan tafel bij Op1. Volgens Nijenhuis hebben Spotify en Netflix het AD gered, want zij hebben aangetoond dat mensen bereid zijn om te betalen voor een online product. Dat heeft de digitalisering van het AD een flinke boost gegeven. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Nijenhuis in Op1 over 75 jaar Algemeen Dagblad: "Spotify en Netflix hebben geholpen"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Nijenhuis in Op1 over 75 jaar Algemeen Dagblad: "Spotify en Netflix hebben geholpen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier