Video: persconferentie Rutte van maandag, over versoepelingen, op losse schroeven?

Video: persconferentie Rutte van maandag, over versoepelingen, op losse schroeven?

UPDATE: Mark Rutte reageert op de vraag of we versoepelingen kunnen verwachten

Het is de bedoeling dat er maandag 3 mei een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge plaatsvindt over verdere versoepelingen maar het lijkt nog maar sterk de vraag of die er ook echt gaat komen: "Ja, want als je een persconferentie belegt dan moet je natuurlijk wel iets te melden hebben", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

'Ga niet verder versoepelen'
Ze vervolgt: "Het is nog maar zeer de vraag of stap twee van het heropeningsplan ook echt door kan gaan. Bijvoorbeeld de sportscholen en de zwembaden weer openen, dat stond op de planning, maar de cijfers in de ziekenhuizen en de besmettingscijfers zien er dusdanig slecht uit dat de verwachting is dat het advies van RIVM-baas Jaap van Dissel zondag zal zijn: ga niet verder versoepelen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: persconferentie <em>Rutte</em> van maandag, over versoepelingen, op losse schroeven? UPDATE: Mark Rutte reageert op de vraag of we versoepelingen kunnen verwachten Het is de bedoeling dat er maandag 3 mei een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge plaatsvindt over verdere versoepelingen maar het lijkt nog maar sterk de vraag of die er ook echt gaat komen: "Ja, want als je een persconferentie belegt dan moet je natuurlijk wel iets te melden hebben", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. 'Ga niet verder versoepelen'Ze vervolgt: "Het is nog maar zeer de vraag of stap twee van het heropeningsplan ook echt door kan gaan. Bijvoorbeeld de sportscholen en de zwembaden weer openen, dat stond op de planning, maar de cijfers in de ziekenhuizen en de besmettingscijfers zien er dusdanig slecht uit dat de verwachting is dat het advies van RIVM-baas Jaap van Dissel zondag zal zijn: ga niet verder versoepelen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Wouter Koolmees wappert mondkapje in gezicht Mark Rutte bij Notulendebat Bekijk deze video »
TV :
Video: persconferentie Rutte van maandag, over versoepelingen, op losse schroeven?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: persconferentie Rutte van maandag, over versoepelingen, op losse schroeven? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier