Nick, Simon & Kees: Take a chance on me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Nick, Simon & Kees - Take a chance on me

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: hilariteit bij ABBA-verkleedpartij Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: Zweedse taal lijkt erg op Volendams Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me: Nick & Simon treden op met Waterloo Bekijk deze video » Nick & Simon duiken met Kees Tol in de wereld van ABBA. Ze lichten de bekende popgroep uit en gaan terug naar plekken die belangrijk waren voor de bandleden. Elke vrijdag om 20:35 uur op NPO 1. VerhalenDe drie gaan weer als documentairemakers op pad om bijzondere verhalen te achterhalen en ze spreken met belangrijke personen die over de geschiedenis van ABBA kunnen vertellen. TijdsgeestTijdens de reis door Zweden komen Nick, Simon en Kees meer te weten over de band(leden), de muziek en de tijdsgeest waarin ABBA kon uitgroeien tot een van de grootste en succesvolste bands ter wereld. OntmoetenZo bezoeken ze de studio's waar de meeste ABBA-nummers zijn opgenomen, ontmoeten ze vrienden van de bandleden en ze proberen de ABBA-leden zelf ook te ontmoeten. Nick & Simon steken ABBA-nummers tijdens het programma ook in een eigen jasje. Zien: Nick & Simon doen Surströmming challenge met Maykel Piron Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees maken docuserie over ABBA: Take a Chance On Me Bekijk deze video »
Uitzending :
Nick, Simon & Kees: Take a chance on me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Nick & Simon duiken met Kees Tol in de wereld van ABBA. Ze lichten de bekende popgroep uit en gaan terug naar plekken die belangrijk waren voor de bandleden. Elke vrijdag om 20:35 uur op NPO 1.

Verhalen
De drie gaan weer als documentairemakers op pad om bijzondere verhalen te achterhalen en ze spreken met belangrijke personen die over de geschiedenis van ABBA kunnen vertellen.

Tijdsgeest
Tijdens de reis door Zweden komen Nick, Simon en Kees meer te weten over de band(leden), de muziek en de tijdsgeest waarin ABBA kon uitgroeien tot een van de grootste en succesvolste bands ter wereld.

Ontmoeten
Zo bezoeken ze de studio's waar de meeste ABBA-nummers zijn opgenomen, ontmoeten ze vrienden van de bandleden en ze proberen de ABBA-leden zelf ook te ontmoeten. Nick & Simon steken ABBA-nummers tijdens het programma ook in een eigen jasje.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick, Simon & Kees: Take a chance on me aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier