De Bluffer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bluffer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De Bluffer

De Bluffer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Bluffer: welke kandidaat is de ‘rotte appel’ in het dreamteam? Bekijk deze video » De Bluffer: Rutger Castricum geeft masterclass over bluffen Bekijk deze video » In het nieuwe spelprogramma De Bluffer doet één persoon in een groep zich anders voor dan hij of zij is. Lukt het de anderen om hem/haar te ontdekken? Elke vrijdag om 21:25 uur op NPO 1. VooroordelenDe Bluffer draait om vooroordelen en is van dezelfde makers als de populaire programma's Wie is de Mol? en De Verraders. Elke aflevering strijden zes deelnemers tegen elkaar. BedriegerDe bedrieger in hun midden, de Bluffer, presenteert zich met fictieve feiten en voorkomt zo ontdekt te worden als bedrieger door de anderen. Wie loopt aan het eind van een potje met duizenden euro's de studio uit omdat iedereen erin stonk? Dat is de Bluffer. PsychologischHet meeslepende en psychologische spel van omroep PowNed wordt gepresenteerd door Rutger Castricum. "Mijn ervaring in politiek Den Haag komt daarbij goed van pas, want als ergens gebluft wordt...", aldus Castricum. Henny Huisman's auditie bij Powned loopt uit de hand: 'Opzouten!' Bekijk deze video » Prem loopt boos weg bij auditie PowNed: "Fuck you Rutger Castricum!" Bekijk deze video » Maxim Hartman sloopt Rutger Castricum in Auditie PowNed: "Beetje quizjes gaan maken!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe spelprogramma De Bluffer doet één persoon in een groep zich anders voor dan hij of zij is. Lukt het de anderen om hem/haar te ontdekken? Elke vrijdag om 21:25 uur op NPO 1.

Vooroordelen
De Bluffer draait om vooroordelen en is van dezelfde makers als de populaire programma's Wie is de Mol? en De Verraders. Elke aflevering strijden zes deelnemers tegen elkaar.

Bedrieger
De bedrieger in hun midden, de Bluffer, presenteert zich met fictieve feiten en voorkomt zo ontdekt te worden als bedrieger door de anderen. Wie loopt aan het eind van een potje met duizenden euro's de studio uit omdat iedereen erin stonk? Dat is de Bluffer.

Psychologisch
Het meeslepende en psychologische spel van omroep PowNed wordt gepresenteerd door Rutger Castricum. "Mijn ervaring in politiek Den Haag komt daarbij goed van pas, want als ergens gebluft wordt...", aldus Castricum.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Bluffer aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier