Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Gerdi Verbeet stoort zich aan 'de poppetjes' in Tweede Kamer Bekijk deze video » Sietse Bakker in Op1 over Songfestival: "Grootste uitdaging om iedere gezond te houden" Bekijk deze video » Op1: Jan Smit twijfelt geen moment als hij gevraagd wordt voor Songfestival Bekijk deze video » Chantal Janzen in Op1 over Songfestival: "Hebben wel autocue, maar moet overal vanaf weten" Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley & Nikkie de Jager over de presentatie van het Eurovisie SongfestivalNa bijna twee jaar voorbereiden en oefenen, mogen songfestivalpresentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager straks dan eindelijk het podium op. En met ruim 180 miljoen kijkers uit meer dan 45 landen zullen ze een week lang volop in de internationale schijnwerpers staan. Hoe gaat de presentatie eruit zien? En wat wordt de rolverdeling? Vanavond vertellen ze het allemaal bij Op1. Hoofdproducent Sietse Bakker over de organisatie van het Eurovisie Songfestival in RotterdamHet is de grootste Nederlandse productie aller tijden en na bijna twee jaar voorbereiden, gaat het Eurovisie Songfestival in de week van 17 mei eindelijk van start. Sietse Bakker is de hoofdproducent van het immense evenement in Ahoy Rotterdam en kan niet wachten. Vanavond bij Op1 vertelt hij alle ins en outs over de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021. Gerdi Verbeet en Peter Kee over het door Herman Tjeenk Willink aangeboden eindverslagInformateur Herman Tjeenk Willink heeft vandaag zijn eindverslag aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer. Ondanks ruzies en onderling wantrouwen ziet hij toch kansen voor een nieuw te vormen kabinet. Vanavond bij Op1 bespreken voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en politiek redacteur Peter Kee hoe de inhoudelijke formatie eindelijk van start kan gaan.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley & Nikkie de Jager over de presentatie van het Eurovisie Songfestival
Na bijna twee jaar voorbereiden en oefenen, mogen songfestivalpresentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager straks dan eindelijk het podium op. En met ruim 180 miljoen kijkers uit meer dan 45 landen zullen ze een week lang volop in de internationale schijnwerpers staan. Hoe gaat de presentatie eruit zien? En wat wordt de rolverdeling? Vanavond vertellen ze het allemaal bij Op1.

Hoofdproducent Sietse Bakker over de organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam
Het is de grootste Nederlandse productie aller tijden en na bijna twee jaar voorbereiden, gaat het Eurovisie Songfestival in de week van 17 mei eindelijk van start. Sietse Bakker is de hoofdproducent van het immense evenement in Ahoy Rotterdam en kan niet wachten. Vanavond bij Op1 vertelt hij alle ins en outs over de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021.

Gerdi Verbeet en Peter Kee over het door Herman Tjeenk Willink aangeboden eindverslag
Informateur Herman Tjeenk Willink heeft vandaag zijn eindverslag aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer. Ondanks ruzies en onderling wantrouwen ziet hij toch kansen voor een nieuw te vormen kabinet. Vanavond bij Op1 bespreken voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en politiek redacteur Peter Kee hoe de inhoudelijke formatie eindelijk van start kan gaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: o.a. presentatoren Eurovisie Songfestival en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier