Shadowplay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Shadowplay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Shadowplay

Shadowplay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de dramaserie Shadowplay, over het opzetten van een politiemacht in Berlijn na de oorlog, vier vrijdagen met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3. Chaotische stadDe serie speelt zich af vanaf de zomer van 1946. de Amerikaanse politieagent Max McLaughlin komt aan in Berlijn. Hij heeft de taak om te helpen een politiemacht op te zetten in de chaotische, naoorlogse stad. Geheime missieZijn belangrijkste doel is om de gevaarlijke crimineel 'Engelmacher' uit te schakelen. Tegelijkertijd gaat Max op een persoonlijke, geheime missie om zijn vermiste broer Moritz te vinden. PionEen Amerikaanse soldaat die zich schuilhoudt in de stad en wraak neemt op ondergedoken nazi's. Wat Max niet weet, is dat hij als pion wordt gebruikt in wat het begin van de Koude Oorlog is. Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3) Bekijk deze video » Bekijk trailer Oxygen: 12 mei te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk nu de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021 in de bioscoop) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de dramaserie Shadowplay, over het opzetten van een politiemacht in Berlijn na de oorlog, vier vrijdagen met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Chaotische stad
De serie speelt zich af vanaf de zomer van 1946. de Amerikaanse politieagent Max McLaughlin komt aan in Berlijn. Hij heeft de taak om te helpen een politiemacht op te zetten in de chaotische, naoorlogse stad.

Geheime missie
Zijn belangrijkste doel is om de gevaarlijke crimineel 'Engelmacher' uit te schakelen. Tegelijkertijd gaat Max op een persoonlijke, geheime missie om zijn vermiste broer Moritz te vinden.

Pion
Een Amerikaanse soldaat die zich schuilhoudt in de stad en wraak neemt op ondergedoken nazi's. Wat Max niet weet, is dat hij als pion wordt gebruikt in wat het begin van de Koude Oorlog is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shadowplay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier