Theatershow George & Eran worden racisten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Theatershow George & Eran worden racisten gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Theater: George & Eran worden racisten

Theatershow George & Eran worden racisten gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de speciaal voor televisie gemaakte bewerking van het theaterstuk 'George & Eran worden racisten' te zien op NPO 3. BeledigdIn dit actuele theaterstuk belichten de bruine vrienden George en Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het 'goed' te doen, want er is altijd iemand die zich beledigd voelt, gediscrimineerd of ongelijk behandeld. InvoelbaarHoe is het eigenlijk gesteld met racisme in Nederland en hoe kunnen we het gesprek hierover aangaan met elkaar? In de voorstelling maken de acteurs het grote thema inzichtelijk en invoelbaar door te spelen met de onderliggende mechanismes die wij allen herkennen. OngemakkelijkPrikkelend, provocatief en ongemakkelijk, maar zoals altijd een voorstelling vol met humor en muziek. #Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor? Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Er is niets veranderd qua racisme" Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 12 over racisme in het amateurvoetbal Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de speciaal voor televisie gemaakte bewerking van het theaterstuk 'George & Eran worden racisten' te zien op NPO 3.

Beledigd
In dit actuele theaterstuk belichten de bruine vrienden George en Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het 'goed' te doen, want er is altijd iemand die zich beledigd voelt, gediscrimineerd of ongelijk behandeld.

Invoelbaar
Hoe is het eigenlijk gesteld met racisme in Nederland en hoe kunnen we het gesprek hierover aangaan met elkaar? In de voorstelling maken de acteurs het grote thema inzichtelijk en invoelbaar door te spelen met de onderliggende mechanismes die wij allen herkennen.

Ongemakkelijk
Prikkelend, provocatief en ongemakkelijk, maar zoals altijd een voorstelling vol met humor en muziek.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Theatershow George & Eran worden racisten gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier