GP van Portugal: heftige strijd Max Verstappen en Lewis Hamilton? (video)

GP van Portugal: heftige strijd Max Verstappen en Lewis Hamilton? (video)

Tijdens de Formule 1 GP van Portugal, die komende zondag verreden wordt, zullen de ogen wederom gericht zijn op de rivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton. "Het AD heeft ter gelegenheid daarvan de tweestrijd op de voorpagina van het sportkatern geplaatst met ook wel de vraag: waar blijft de staredown?", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Ook andere media richten zich steeds meer op de felle strijd, die gaande zou zijn tussen de twee coureurs, ook buiten het circuit. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>GP van Portugal</em>: heftige strijd Max Verstappen en Lewis Hamilton? (video) Tijdens de Formule 1 GP van Portugal, die komende zondag verreden wordt, zullen de ogen wederom gericht zijn op de rivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton. "Het AD heeft ter gelegenheid daarvan de tweestrijd op de voorpagina van het sportkatern geplaatst met ook wel de vraag: waar blijft de staredown?", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Ook andere media richten zich steeds meer op de felle strijd, die gaande zou zijn tussen de twee coureurs, ook buiten het circuit. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. De Formule 1 GP van Portugal is zondag 2 mei om 16.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Vanaf vrijdag 30 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.
Formule 1 :
GP van Portugal: heftige strijd Max Verstappen en Lewis Hamilton? (video)

De Formule 1 GP van Portugal is zondag 2 mei om 16.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Vanaf vrijdag 30 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op GP van Portugal: heftige strijd Max Verstappen en Lewis Hamilton? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier