Kijk LIVE: Informateur Tjeenk Willink presenteert eindverslag (30 april)

Kijk LIVE: Informateur Tjeenk Willink presenteert eindverslag (30 april)

Kijk LIVE: Informateur <em>Tjeenk Willink</em> presenteert eindverslag (30 april) Kijk in de livestream hierboven naar de presentatie van het eindverslag van informateur Tjeenk Willink, op 30 april vanaf 12.00 uur. Herman Tjeenk Willink presenteert vrijdagmiddag het eindverslag over de formatie van een nieuw Kabinet. Hij ging als informateur aan de slag, en geeft nu uitleg over zijn verslag. Tjeenk Willink heeft laten weten dat het verslag langer op zich heeft laten wachten dan gepland, maar hij komt met een hoopvolle conclusie na politiek onstuimige weken: “De inhoudelijke formatie kan van start gaan.” Kijk naar de presentatie van Tjeenk Willink in de video van de NOS hierboven. Thom de Graaf in Buitenhof over de chaos in Den Haag: "We kunnen geen half jaar wachten" Bekijk deze video » Zien: Lilian Marijnissen vraagt zich af waar Sigrid Kaag is bij Notulendebat Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Informateur Tjeenk Willink presenteert eindverslag (30 april)

Kijk in de livestream hierboven naar de presentatie van het eindverslag van informateur Tjeenk Willink, op 30 april vanaf 12.00 uur.

Herman Tjeenk Willink presenteert vrijdagmiddag het eindverslag over de formatie van een nieuw Kabinet. Hij ging als informateur aan de slag, en geeft nu uitleg over zijn verslag. Tjeenk Willink heeft laten weten dat het verslag langer op zich heeft laten wachten dan gepland, maar hij komt met een hoopvolle conclusie na politiek onstuimige weken: “De inhoudelijke formatie kan van start gaan.”

Kijk naar de presentatie van Tjeenk Willink in de video van de NOS hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Informateur Tjeenk Willink presenteert eindverslag (30 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier