Archiefbeelden Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: ‘Hallo Boppers!’

Archiefbeelden Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: ‘Hallo Boppers!’

De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes biedt een nieuw inkijkje in het leven van de legendarische zanger André Hazes. Hij overleed in 2004 maar zijn liedjes zijn nog steeds springlevend. In bijzondere archiefbeelden is onder meer ‘de komiek’ Hazes te zien, die Bob de Rooij (typetje Paul de Leeuw) nadoet: “Hallo Boppers!”

Bekijk de beelden van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes in de video hieronder.

De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.

Archiefbeelden <em>Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes</em>: ‘Hallo Boppers!’ De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes biedt een nieuw inkijkje in het leven van de legendarische zanger André Hazes. Hij overleed in 2004 maar zijn liedjes zijn nog steeds springlevend. In bijzondere archiefbeelden is onder meer ‘de komiek’ Hazes te zien, die Bob de Rooij (typetje Paul de Leeuw) nadoet: “Hallo Boppers!” Bekijk de beelden van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes in de video hieronder. De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv. Rachel Hazes klaar met haters: "Ik bied geen platform voor negatieve mensen" Bekijk deze video » Video: André Hazes - Kleine Grote Vriend (nummer voor zoontje) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Archiefbeelden Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: ‘Hallo Boppers!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier