Rondje Binnenhof: Herman, Marleen en Xander achter de schermen bij notulen-debat

Rondje Binnenhof: Herman, Marleen en Xander achter de schermen bij notulen-debat

Afgelopen week werd er in de Kamer flink gedebatteerd over de veelbesproken notulen van de ministerraad over de toeslagenaffaire en kritische Kamerleden. Herman van der Zandt, Marleen de Rooy en Xander van der Wulp bespreken wat er nou precies in die notulen stond en doen achter de schermen verslag van het debat.

Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 30 april hieronder.

<em>Rondje Binnenhof</em>: Herman, Marleen en Xander achter de schermen bij notulen-debat Afgelopen week werd er in de Kamer flink gedebatteerd over de veelbesproken notulen van de ministerraad over de toeslagenaffaire en kritische Kamerleden. Herman van der Zandt, Marleen de Rooy en Xander van der Wulp bespreken wat er nou precies in die notulen stond en doen achter de schermen verslag van het debat. Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 30 april hieronder. Rondje Binnenhof: 'Tjeenk Willink haalt emotie eruit zodat ze weer met Rutte willen' Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: Herman van der Zandt steelt show in 'strak broekje' Bekijk deze video »
Politiek :
Rondje Binnenhof: Herman, Marleen en Xander achter de schermen bij notulen-debat


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rondje Binnenhof: Herman, Marleen en Xander achter de schermen bij notulen-debat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier