Sterren Op Het Doek: Philip Freriks is de laatste gast van dit seizoen

Sterren Op Het Doek: Philip Freriks is de laatste gast van dit seizoen

Na onder anderen Ruth Jacott, Frank Boeijen, Frits Spits en Freek Vonk is Philip Freriks zaterdag aan de beurt in Sterren Op Het Doek. In de laatste aflevering van het programma waarin bekende Nederlanders worden geportretteerd, voelt het voor Freriks alsof hij ‘voor de leeuwen’ wordt geworpen.

Bekijk de video van Sterren Op Het Doek met beelden van het afgelopen seizoen hieronder.

De slotaflevering van Sterren Op Het Doek is op zaterdag 1 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Philip Freriks is de laatste gast van dit seizoen Na onder anderen Ruth Jacott, Frank Boeijen, Frits Spits en Freek Vonk is Philip Freriks zaterdag aan de beurt in Sterren Op Het Doek. In de laatste aflevering van het programma waarin bekende Nederlanders worden geportretteerd, voelt het voor Freriks alsof hij ‘voor de leeuwen’ wordt geworpen. Bekijk de video van Sterren Op Het Doek met beelden van het afgelopen seizoen hieronder. De slotaflevering van Sterren Op Het Doek is op zaterdag 1 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: verwarring bij onthulling welk portret Frank Boeijen kiest Bekijk deze video » Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek: ‘Mijn man kan mij niet schilderen’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sterren Op Het Doek: Philip Freriks is de laatste gast van dit seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV