BOOS: negeren influencers 6500 doden voor gratis reisje naar WK Qatar?

BOOS: negeren influencers 6500 doden voor gratis reisje naar WK Qatar?

Tessa heeft haar pijlen gericht op influencers, zo is te zien in BOOS. Het gaat om influencers die hun grote bereik niet voor de juiste doelen inzetten en een slecht voorbeeld zijn voor jonge volgers die vaak behoorlijk zijn te beïnvloeden. BOOS onderzoekt daarom hoe ver influencers gaan met betrekking tot het WK 2022 in Qatar. Wordt het feit dat er meer dan 6500 doden zijn gevallen bij de voorbereidingen op het WK Voetbal opzij gezet als ze een gratis reis naar het WK kunnen krijgen?

Bekijk de aflevering van BOOS van vrijdag 30 april in de video hieronder.

BOOS is elke vrijdag om 16.00 uur te zien op het Youtube-kanaal van BOOS. Bekijk de hele aflevering van BOOS hieronder

<em>BOOS</em>: negeren influencers 6500 doden voor gratis reisje naar WK Qatar? Tessa heeft haar pijlen gericht op influencers, zo is te zien in BOOS. Het gaat om influencers die hun grote bereik niet voor de juiste doelen inzetten en een slecht voorbeeld zijn voor jonge volgers die vaak behoorlijk zijn te beïnvloeden. BOOS onderzoekt daarom hoe ver influencers gaan met betrekking tot het WK 2022 in Qatar. Wordt het feit dat er meer dan 6500 doden zijn gevallen bij de voorbereidingen op het WK Voetbal opzij gezet als ze een gratis reis naar het WK kunnen krijgen? Bekijk de aflevering van BOOS van vrijdag 30 april in de video hieronder. BOOS is elke vrijdag om 16.00 uur te zien op het Youtube-kanaal van BOOS. Bekijk de hele aflevering van BOOS hieronder BOOS: bekijk vervolg op ‘Dutch Giant’ Olivier Richters die is opgelicht Bekijk deze video » LuckyTV: Koning Willy gelooft niet in 'achterlijke onzin' van waarzegger Bekijk deze video »
TV :
BOOS: negeren influencers 6500 doden voor gratis reisje naar WK Qatar?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BOOS: negeren influencers 6500 doden voor gratis reisje naar WK Qatar? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV