De Vooravond gemist? Hila Noorzai over mensen met verblijfsvergunning, maar zonder paspoort

De Vooravond gemist? Hila Noorzai over mensen met verblijfsvergunning, maar zonder paspoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 30 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Hila Noorzai over mensen met verblijfsvergunning, maar zonder paspoort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 30 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hila Noorzai bespreekt bij De Vooravond de schrijnende kwestie van mensen die wel een verblijfsvergunning hebben gekregen, maar geen Nederlands paspoort kunnen krijgen. EenVandaag maakte daar een item over. Noorzai vindt het belangrijk dat daar nog meer aandacht voor komt, omdat deze mensen tussen de wal en het schip belanden. Er lijkt overigens nu wat beweging te zijn. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Hila Noorzai over mensen met verblijfsvergunning, maar zonder paspoort

Hila Noorzai bespreekt bij De Vooravond de schrijnende kwestie van mensen die wel een verblijfsvergunning hebben gekregen, maar geen Nederlands paspoort kunnen krijgen. EenVandaag maakte daar een item over. Noorzai vindt het belangrijk dat daar nog meer aandacht voor komt, omdat deze mensen tussen de wal en het schip belanden. Er lijkt overigens nu wat beweging te zijn.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Hila Noorzai over mensen met verblijfsvergunning, maar zonder paspoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier