Wilfred Genee overvalt Wim Kieft in VI: "Stond jij op een boot stond met Denzel Dumfries?"

Wilfred Genee overvalt Wim Kieft in VI: "Stond jij op een boot stond met Denzel Dumfries?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Wilfred Genee overvalt Wim Kieft in <em>VI</em>: &quot;Stond jij op een boot stond met Denzel Dumfries?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wilfred Genee voelde vanavond Wim Kieft aan de tand: "Klopt het dat jij gesignaleerd bent met Dumfries op een boot?" Dat lijkt te kloppen, al wil Wim Kieft er nog niet teveel over zeggen. "Daar overval je me mee." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Wilfred Genee overvalt Wim Kieft in VI: "Stond jij op een boot stond met Denzel Dumfries?"

Wilfred Genee voelde vanavond Wim Kieft aan de tand: "Klopt het dat jij gesignaleerd bent met Dumfries op een boot?" Dat lijkt te kloppen, al wil Wim Kieft er nog niet teveel over zeggen. "Daar overval je me mee."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee overvalt Wim Kieft in VI: "Stond jij op een boot stond met Denzel Dumfries?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier