The Voice Kids gemist? Sanne enthousiast over auditie Tyar: "Wil alles met jou doen!"

The Voice Kids gemist? Sanne enthousiast over auditie Tyar: "Wil alles met jou doen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 30 april terugkijken bij Gids.tv.

Tyar zingt de klassieker 'That's All Right' van Elvis Presley tijdens The Blind Auditions. Dat verrast de coaches, Sanne vergelijkt de zanger al snel met Douwe Bob.

<em>The Voice Kids</em> gemist? Sanne enthousiast over auditie <em>Tyar</em>: &quot;Wil alles met jou doen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 30 april terugkijken bij Gids.tv. Tyar zingt de klassieker 'That's All Right' van Elvis Presley tijdens The Blind Auditions. Dat verrast de coaches, Sanne vergelijkt de zanger al snel met Douwe Bob. EnthousiastAlle coaches draaien voor Tyar en zijn enorm enthousiast over de jonge zanger. Sanne weet ook maar niet van die rode knop af te blijven tijdens zijn optreden. "Ik weet niet wat ik hoor, jij bent de reden dat ik hier aan mee doe. Ik wil alles met jou doen, muzikaal gezien", aldus Sanne. Toch maakt Tyar, ondanks de lovende woorden van de rest van de coaches, de keus om naar team Ilse te gaan. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids gemist? Sanne enthousiast over auditie Tyar: "Wil alles met jou doen!"

Enthousiast
Alle coaches draaien voor Tyar en zijn enorm enthousiast over de jonge zanger. Sanne weet ook maar niet van die rode knop af te blijven tijdens zijn optreden. "Ik weet niet wat ik hoor, jij bent de reden dat ik hier aan mee doe. Ik wil alles met jou doen, muzikaal gezien", aldus Sanne. Toch maakt Tyar, ondanks de lovende woorden van de rest van de coaches, de keus om naar team Ilse te gaan.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids gemist? Sanne enthousiast over auditie Tyar: "Wil alles met jou doen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier