Johan Derksen (VI) over ‘kinderarbeid’ in turnwereld: ‘Ouders verantwoordelijk’

Johan Derksen (VI) over ‘kinderarbeid’ in turnwereld: ‘Ouders verantwoordelijk’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 april terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen vertelt bij Veronica Inside dat hij zich heeft verdiept in wat er allemaal gaande was en is in de turnwereld. Veel turnsters hebben een boekje opengedaan over de erbarmelijke omstandigheden waarin zij moesten presteren.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen (<em>VI</em>) over ‘kinderarbeid’ in turnwereld: ‘Ouders verantwoordelijk’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 april terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelt bij Veronica Inside dat hij zich heeft verdiept in wat er allemaal gaande was en is in de turnwereld. Veel turnsters hebben een boekje opengedaan over de erbarmelijke omstandigheden waarin zij moesten presteren. Lees verder onder de video. ‘Kinderen misbruikt omdat trainer kampioen wil worden’“Je merkt toch aan een kind of die met plezier naar een sport toe gaat? Dit is geen sport meer, dit is kinderarbeid”, aldus Derksen. “En ik vind, die trainers hebben zich misdragen. Alleen maar omdat die trainer kampioen wil worden, worden die kinderen misbruikt. Maar die ouders blijven verantwoordelijk.” Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Johan Derksen (VI) over ‘kinderarbeid’ in turnwereld: ‘Ouders verantwoordelijk’

‘Kinderen misbruikt omdat trainer kampioen wil worden’
“Je merkt toch aan een kind of die met plezier naar een sport toe gaat? Dit is geen sport meer, dit is kinderarbeid”, aldus Derksen. “En ik vind, die trainers hebben zich misdragen. Alleen maar omdat die trainer kampioen wil worden, worden die kinderen misbruikt. Maar die ouders blijven verantwoordelijk.”

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen (VI) over ‘kinderarbeid’ in turnwereld: ‘Ouders verantwoordelijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier