Beau: Mark Rutte wilde niet als eerste terras op: ‘Niet netjes na alle ellende’

Beau: Mark Rutte wilde niet als eerste terras op: ‘Niet netjes na alle ellende’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 30 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De terrassen zijn weer open, maar dat betekent niet dat Mark Rutte meteen klaar stond om een biertje te gaan drinken nu het weer kan. Dat vertelt de demissionair premier aan Jaïr Ferwerda bij Beau.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em>: Mark Rutte wilde niet als eerste terras op: ‘Niet netjes na alle ellende’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 30 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De terrassen zijn weer open, maar dat betekent niet dat Mark Rutte meteen klaar stond om een biertje te gaan drinken nu het weer kan. Dat vertelt de demissionair premier aan Jaïr Ferwerda bij Beau. Lees verder onder de video. Rutte: ‘Niet meteen boem op dat terras’“Ik ben nog niet geweest. Gisteren debat, woensdag denk ik: ik ga er niet als eerste zitten. Dat is ook niet zo netjes misschien na alle ellende. Meteen boem op dat terras”, aldus een lachende Rutte. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Mark Rutte wilde niet als eerste terras op: ‘Niet netjes na alle ellende’

Rutte: ‘Niet meteen boem op dat terras’
“Ik ben nog niet geweest. Gisteren debat, woensdag denk ik: ik ga er niet als eerste zitten. Dat is ook niet zo netjes misschien na alle ellende. Meteen boem op dat terras”, aldus een lachende Rutte.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Mark Rutte wilde niet als eerste terras op: ‘Niet netjes na alle ellende’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier