Sterren Op Het Doek: Philip Freriks zag Française Lili meteen wel zitten

Sterren Op Het Doek: Philip Freriks zag Française Lili meteen wel zitten

Philip Freriks doet in Sterren Op Het Doek een boekje open over hoe hij zijn vrouw Lili in Frankrijk heeft ontmoet. De presentator vertelt dat hij een Française erg interessant vond, Lili had juist weer interesse in buitenlanders. “Omdat er geen Amerikanen voor handen waren, dan maar een Hollander”, lacht Freriks.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

De slotaflevering van Sterren Op Het Doek met Philip Freriks is op zaterdag 1 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Philip Freriks zag Française Lili meteen wel zitten Philip Freriks doet in Sterren Op Het Doek een boekje open over hoe hij zijn vrouw Lili in Frankrijk heeft ontmoet. De presentator vertelt dat hij een Française erg interessant vond, Lili had juist weer interesse in buitenlanders. “Omdat er geen Amerikanen voor handen waren, dan maar een Hollander”, lacht Freriks. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. De slotaflevering van Sterren Op Het Doek met Philip Freriks is op zaterdag 1 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: verwarring bij onthulling welk portret Frank Boeijen kiest Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Philip Freriks is de laatste gast van dit seizoen Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV