Veronica Inside: Deze extra spelers moet Oranje meenemen naar het EK

Veronica Inside: Deze extra spelers moet Oranje meenemen naar het EK

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: Deze extra spelers moet <em>Oranje</em> meenemen naar het <em>EK</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 30 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 april terugkijken bij Gids.tv. Goed nieuws voor bondscoach Frank de Boer de oranje-selectie voor aankomend EK mag bestaan uit zesentwintigspelers in plaats van drieëntwintig spelers, dat zijn dus drie spelers extra voor de Boer. De mannen van Veronica Inside zijn het unaniem eens dat spits Wout Weghorst mee moet gaan naar het EK. Andere namen die genoemd worden zijn Calvin Stengs, Virgil van Dijk en Daley Blind. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Veronica Inside: Deze extra spelers moet Oranje meenemen naar het EK

Goed nieuws voor bondscoach Frank de Boer de oranje-selectie voor aankomend EK mag bestaan uit zesentwintigspelers in plaats van drieëntwintig spelers, dat zijn dus drie spelers extra voor de Boer. De mannen van Veronica Inside zijn het unaniem eens dat spits Wout Weghorst mee moet gaan naar het EK. Andere namen die genoemd worden zijn Calvin Stengs, Virgil van Dijk en Daley Blind.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Deze extra spelers moet Oranje meenemen naar het EK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier