Max Verstappen over problemen op circuit Portugal: 'Dit was totaal niet te doen'

Max Verstappen over problemen op circuit Portugal: 'Dit was totaal niet te doen'

Bekijk hier een overzicht met tijden van de Formule 1 GP van Portugal.

Max Verstappen is bij de eerste twee vrije trainingen in Portugal beide keren op de tweede plaats geëindigd. De Formule 1-coureur vindt het een mooi circuit om te rijden. “Maar ik had liever normalere grip gehad.”

Lees verder onder de video.

<em>Max Verstappen</em> over problemen op circuit Portugal: 'Dit was totaal niet te doen' Bekijk hier een overzicht met tijden van de Formule 1 GP van Portugal. Max Verstappen is bij de eerste twee vrije trainingen in Portugal beide keren op de tweede plaats geëindigd. De Formule 1-coureur vindt het een mooi circuit om te rijden. “Maar ik had liever normalere grip gehad.” Lees verder onder de video. Max wil hierna weer naar een ‘normaal circuit’“We moeten dit weekend goed doorkomen en dan weer naar een normaal circuit toe”, vertelt Max. Hij kreeg met allerlei problemen te maken op de baan tijdens de trainingen. “Ik denk dat ik niet heel snel klaag over dat ik iets niet kan uitrijden, maar dit was gewoon niet te doen.” Bekijk het interview met Max Verstappen in de video van Ziggo Sport hierboven. De Formule 1 GP van Portugal is zondag 2 mei om 16.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Sinds vrijdag 30 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1. Samenvatting Formule 1 GP van Portugal 2021 vrije training 1: Verstappen 2e na Bottas Bekijk deze video » Samenvatting Formule 1 GP Portugal vrije training 2: Verstappen weer 2e, Hamilton 1e Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen over problemen op circuit Portugal: 'Dit was totaal niet te doen'

Max wil hierna weer naar een ‘normaal circuit’
“We moeten dit weekend goed doorkomen en dan weer naar een normaal circuit toe”, vertelt Max. Hij kreeg met allerlei problemen te maken op de baan tijdens de trainingen. “Ik denk dat ik niet heel snel klaag over dat ik iets niet kan uitrijden, maar dit was gewoon niet te doen.”

Bekijk het interview met Max Verstappen in de video van Ziggo Sport hierboven.

De Formule 1 GP van Portugal is zondag 2 mei om 16.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Sinds vrijdag 30 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen over problemen op circuit Portugal: 'Dit was totaal niet te doen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier