Zien: Dick Advocaat boos op journalist voor verspreiden van leugens

Zien: Dick Advocaat boos op journalist voor verspreiden van leugens

Feyenoord speelt komende zondag om 14:00 uur tegen ADO Den Haag. Feyenoord-trainer Dick Advocaat schoof vrijdagmiddag aan tijdens de persconferentie om alvast vooruit te blikken op de komende wedstrijd. Volgens één van de aanwezige journalisten zou Advocaat zijn spelers niet genoeg inlichten, dat schiet bij de Feyenoord-coach in het verkeerde keelgat: "Dit vind ik zo laag en totaal onnodig!"

Bekijk het fragment uit de persconferentie hieronder.

Zien: <em>Dick Advocaat</em> boos op journalist voor verspreiden van <em>leugens</em> Feyenoord speelt komende zondag om 14:00 uur tegen ADO Den Haag. Feyenoord-trainer Dick Advocaat schoof vrijdagmiddag aan tijdens de persconferentie om alvast vooruit te blikken op de komende wedstrijd. Volgens één van de aanwezige journalisten zou Advocaat zijn spelers niet genoeg inlichten, dat schiet bij de Feyenoord-coach in het verkeerde keelgat: "Dit vind ik zo laag en totaal onnodig!" Bekijk het fragment uit de persconferentie hieronder. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Vitesse (Eredivisie) Bekijk deze video » VI Toto-voorspelling: Michiel Kramer scoort er twee tegen Feyenoord Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Dick Advocaat boos op journalist voor verspreiden van leugens


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dick Advocaat boos op journalist voor verspreiden van leugens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV