De beste liedjes van het Songfestival: bekijk voorproefje Dinge Dong

De beste liedjes van het Songfestival: bekijk voorproefje Dinge Dong

Vanaf vanavond kun je bij SBS6 kijken naar De beste liedjes van het Songfestival. De naam verklapt het al, in dit programma worden allerlei Songfestival-klassiekers gezongen. Jeroen van der Boom ontvangt in de eerste uitzending Ruth Jacott, Gerard Joling en de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs. En in een voorproefje is te zien dat ze onder meer Dinge Dong zingen, waarmee Nederland in 1975 het Eurovisie Songfestival won.

Bekijk het fragment van De beste liedjes van het Songfestival in de video hieronder.

Het nieuwe programma De beste liedjes van het Songfestival is vanaf zaterdag 1 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De beste liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De beste liedjes van het Songfestival</em>: bekijk voorproefje <em>Dinge Dong</em> Vanaf vanavond kun je bij SBS6 kijken naar De beste liedjes van het Songfestival. De naam verklapt het al, in dit programma worden allerlei Songfestival-klassiekers gezongen. Jeroen van der Boom ontvangt in de eerste uitzending Ruth Jacott, Gerard Joling en de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs. En in een voorproefje is te zien dat ze onder meer Dinge Dong zingen, waarmee Nederland in 1975 het Eurovisie Songfestival won. Bekijk het fragment van De beste liedjes van het Songfestival in de video hieronder. Het nieuwe programma De beste liedjes van het Songfestival is vanaf zaterdag 1 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De beste liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Chantal Janzen over Songfestival-angst: “Met aarsspleet op televisie komen” Bekijk deze video » Zien: dit zijn de 10 meest bekeken Songfestival-video’s van april 2021 Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De beste liedjes van het Songfestival: bekijk voorproefje Dinge Dong of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier