Martien Meiland heeft gouden tip tegen kater: 'Makreel, na kotsen ben je alles kwijt'

Martien Meiland heeft gouden tip tegen kater: 'Makreel, na kotsen ben je alles kwijt'

Martien Meiland heeft in First & Last een goed gesprek met een kandidate over haring, zij vindt dit heerlijk als ze een kater heeft. Maar mocht je na een avond iets te diep in het glaasje hebben gekeken en je niet goed voelen, dan heeft Martien ook nog een gouden tip. “Als ik een kater had, nam ik altijd makreel. Dan ga je kotsen en ben je alles kwijt.”

Bekijk de beelden van First & Last in de video hieronder.

De spelshow First & Last is elke vrijdag rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien Meiland heeft gouden tip tegen kater: 'Makreel, na kotsen ben je alles kwijt' Martien Meiland heeft in First & Last een goed gesprek met een kandidate over haring, zij vindt dit heerlijk als ze een kater heeft. Maar mocht je na een avond iets te diep in het glaasje hebben gekeken en je niet goed voelen, dan heeft Martien ook nog een gouden tip. “Als ik een kater had, nam ik altijd makreel. Dan ga je kotsen en ben je alles kwijt.” Bekijk de beelden van First & Last in de video hieronder. De spelshow First & Last is elke vrijdag rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. First & Last: Martien Meiland verliest oortje bij headbangen: ‘Oh wat erg!’ Bekijk deze video » Martien Meiland start ongemakkelijk gesprek in First & Last met vraag over libido Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland heeft gouden tip tegen kater: 'Makreel, na kotsen ben je alles kwijt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier