Video: Bruidskoppel in India gaat trouwen ondanks corona besmetting

Video: Bruidskoppel in India gaat trouwen ondanks corona besmetting

Dit bruidskoppel in India liet zich door niets tegenhouden tijdens hun grote dag. Hoewel de bruidegom enkele dagen eerder positief getest werd op het coronavirus, zagen het koppel en de familie geen reden om het huwelijk uit te stellen. In plaats daarvan gingen ze allemaal geheel in 'Covid Style' naar de bruiloft en dat leverde unieke beelden op.

Bekijk de unieke beelden van de NOS hieronder.

Video: <em>Bruidskoppel</em> in India gaat trouwen ondanks <em>corona besmetting</em> Dit bruidskoppel in India liet zich door niets tegenhouden tijdens hun grote dag. Hoewel de bruidegom enkele dagen eerder positief getest werd op het coronavirus, zagen het koppel en de familie geen reden om het huwelijk uit te stellen. In plaats daarvan gingen ze allemaal geheel in 'Covid Style' naar de bruiloft en dat leverde unieke beelden op. Bekijk de unieke beelden van de NOS hieronder. Bekijk ook Video: India is de controle over het coronavirus kwijt Bekijk deze video » RTL Boulevard: Zo vierden de BN'ers de versoepelingen van vandaag Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bruidskoppel in India gaat trouwen ondanks corona besmetting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier