Video: Stel uit Eindhoven gaat in een volledig 3D-geprint huis wonen

Video: Stel uit Eindhoven gaat in een volledig 3D-geprint huis wonen

In Eindhoven staat het eerste 3D-geprinte huis van beton ter wereld. De bewoners kregen gisteren (30 april) de sleutel, maar mogen er pas in augustus gaan wonen. Het huis bestaat uit 24 betonnen delen die allemaal laagje voor laagje geprint werden door een robotarm. Geprinte woningen kunnen volgens de uitvoerder veel sneller gebouwd worden dan normale woningen, daarnaast is het ook beter voor het milieu.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: Stel uit <em>Eindhoven</em> gaat in een volledig <em>3D-geprint</em> huis wonen In Eindhoven staat het eerste 3D-geprinte huis van beton ter wereld. De bewoners kregen gisteren (30 april) de sleutel, maar mogen er pas in augustus gaan wonen. Het huis bestaat uit 24 betonnen delen die allemaal laagje voor laagje geprint werden door een robotarm. Geprinte woningen kunnen volgens de uitvoerder veel sneller gebouwd worden dan normale woningen, daarnaast is het ook beter voor het milieu. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook NOS Stories: scholieren maken met 3D-printer bescherming voor zorgmedewerkers Bekijk deze video » NOS: Finse supermarkt bedenkt handsfree deurgreep in strijd tegen corona (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Stel uit Eindhoven gaat in een volledig 3D-geprint huis wonen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV