Video: Henk Kamp over eindrapport Tjeenk Willink

Video: Henk Kamp over eindrapport Tjeenk Willink

Informateur Herman Tjeenk Willink presenteerde 30 april zijn eindrapport over de formatie van het kabinet. Oud-verkenner en voormalig VVD-minister Henk Kamp reageert: "Ik denk dat hij in die drie weken, de mensen op het goede spoor heeft gekregen. Hij was de juiste man was om dat te doen, dat denkt hij overigens zelf ook."

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: <em>Henk Kamp</em> over eindrapport Tjeenk Willink Informateur Herman Tjeenk Willink presenteerde 30 april zijn eindrapport over de formatie van het kabinet. Oud-verkenner en voormalig VVD-minister Henk Kamp reageert: "Ik denk dat hij in die drie weken, de mensen op het goede spoor heeft gekregen. Hij was de juiste man was om dat te doen, dat denkt hij overigens zelf ook." Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE: Informateur Tjeenk Willink presenteert eindverslag (30 april) Bekijk deze video » EenVandaag gemist? Herman Tjeenk Willink: "Liefst geen dichtgetimmerd regeerakkoord" Bekijk deze video » Beau gemist? Floor Bremer over de ‘nieuwe radicale ideeën’ van Mark Rutte Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Henk Kamp over eindrapport Tjeenk Willink


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Henk Kamp over eindrapport Tjeenk Willink of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier