De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Ruth Jacott - Vrede

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Ruth Jacott - Vrede

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hoge Bomen op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Ruth Jacott zingt haar grote Songfestival-hit 'Vrede' in het nieuwe programma van Jeroen van der Boom.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? <em>Ruth Jacott - Vrede</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hoge Bomen op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Ruth Jacott zingt haar grote Songfestival-hit 'Vrede' in het nieuwe programma van Jeroen van der Boom. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Ruth Jacott - Vrede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier