Even Tot Hier gemist? Ongemakkelijke quiz voor Oranjes: ''Hoeveel onterechte subsidie?''

Even Tot Hier gemist? Ongemakkelijke quiz voor Oranjes: ''Hoeveel onterechte subsidie?''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Afgelopen Koningsdag waren de Oranjes uitgebreid onder de aandacht. Ook de mannen van Even Tot Hier hebben een quiz voor hen voorbereid. De vragen zijn echter een stuk pittiger. Waarom is het vertrouwen in de koning eigenlijk gedaald? Hoe hard kan de nieuwe speedboot van acht ton? En hoeveel subsidie ontvangt de familie onterecht?

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Ongemakkelijke quiz voor Oranjes: ''Hoeveel onterechte subsidie?'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen Koningsdag waren de Oranjes uitgebreid onder de aandacht. Ook de mannen van Even Tot Hier hebben een quiz voor hen voorbereid. De vragen zijn echter een stuk pittiger. Waarom is het vertrouwen in de koning eigenlijk gedaald? Hoe hard kan de nieuwe speedboot van acht ton? En hoeveel subsidie ontvangt de familie onterecht? Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Even Tot Hier gemist? Ongemakkelijke quiz voor Oranjes: ''Hoeveel onterechte subsidie?''

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Ongemakkelijke quiz voor Oranjes: ''Hoeveel onterechte subsidie?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier