Even Tot Hier gemist? Reputatie AstraZeneca uitgelegd in 1 minuut

Even Tot Hier gemist? Reputatie AstraZeneca uitgelegd in 1 minuut

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Rondom het vaccin van de fabrikant AstraZeneca is een heleboel onduidelijkheid. Vanwege een aantal ziektegevallen lijkt het vaccin inmiddels een slechte reputatie te hebben, maar klopt dat eigenlijk wel? Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen er bij Even Tot Hier een liedje over.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Reputatie AstraZeneca uitgelegd in 1 minuut Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Rondom het vaccin van de fabrikant AstraZeneca is een heleboel onduidelijkheid. Vanwege een aantal ziektegevallen lijkt het vaccin inmiddels een slechte reputatie te hebben, maar klopt dat eigenlijk wel? Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen er bij Even Tot Hier een liedje over. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Even Tot Hier gemist? Reputatie AstraZeneca uitgelegd in 1 minuut

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Reputatie AstraZeneca uitgelegd in 1 minuut of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier