Even Tot Hier gemist? Mannen zingen strijdlied voor Helma Lodders (video)

Even Tot Hier gemist? Mannen zingen strijdlied voor Helma Lodders (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

In de notulen van de ministerraad die rond de toeslagenaffaire naar buiten zijn gebracht, werd VVD-kamerlid Helma Lodders genoemd als kritisch kamerlid, net als Pieter Omtzigt en Renske Leijten. En warempel, ze is inmiddels geen Kamerlid meer. Hoe kan dat nu?

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Mannen zingen strijdlied voor <em>Helma Lodders</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. In de notulen van de ministerraad die rond de toeslagenaffaire naar buiten zijn gebracht, werd VVD-kamerlid Helma Lodders genoemd als kritisch kamerlid, net als Pieter Omtzigt en Renske Leijten. En warempel, ze is inmiddels geen Kamerlid meer. Hoe kan dat nu? Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier gemist? Mannen zingen strijdlied voor Helma Lodders (video)

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Mannen zingen strijdlied voor Helma Lodders (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier