Video: Kroegtijger Gerrie Vermeulen bezocht 136 terrassen in korte tijd

Video: Kroegtijger Gerrie Vermeulen bezocht 136 terrassen in korte tijd

De terrassen zijn sinds deze week weer geopend en daar werd massaal gebruik van gemaakt. De kroegtijger Gerrie Vermeulen is wel heel enthousiast over het heropenen van de terrassen. Hij heeft sinds de opening al 136 bezoekjes gebracht en ging daar zaterdag vrolijk mee verder: "Iedereen is in een jubelstemming", zegt Gerrie.

Bekijk de Hart van Nederland-video met Gerrie hieronder.

Video: Kroegtijger <em>Gerrie Vermeulen</em> bezocht 136 terrassen in korte tijd De terrassen zijn sinds deze week weer geopend en daar werd massaal gebruik van gemaakt. De kroegtijger Gerrie Vermeulen is wel heel enthousiast over het heropenen van de terrassen. Hij heeft sinds de opening al 136 bezoekjes gebracht en ging daar zaterdag vrolijk mee verder: "Iedereen is in een jubelstemming", zegt Gerrie. Bekijk de Hart van Nederland-video met Gerrie hieronder. Bekijk ook Klaaguurtje van Dave Roelvink: "Avondklok helpt niet. Zijn ze nu pas achter!" (video) Bekijk deze video » Arie Boomsma over uitblijvende heropening sportscholen: "Mensen op de IC moeten ook sporten" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Kroegtijger Gerrie Vermeulen bezocht 136 terrassen in korte tijd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Kroegtijger Gerrie Vermeulen bezocht 136 terrassen in korte tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier