Zien: Astronauten plonzen vanuit de ruimte in zee (video)

Zien: Astronauten plonzen vanuit de ruimte in zee (video)

De ruimtecapsule van Space X is veilig in zee geplonst. De bemanning, drie Amerikanen en een Japanner, was ruimt een half jaar in de ruimte om wetenschappelijke experimenten uit te voeren. Het is de eerste keer dat astronauten de ruimte in zijn geweest met geld dat niet van de overheid is.

Bekijk hieronder de video van NOS Stories.

Zien: <em>Astronauten</em> plonzen vanuit de ruimte in zee (video) De ruimtecapsule van Space X is veilig in zee geplonst. De bemanning, drie Amerikanen en een Japanner, was ruimt een half jaar in de ruimte om wetenschappelijke experimenten uit te voeren. Het is de eerste keer dat astronauten de ruimte in zijn geweest met geld dat niet van de overheid is. Bekijk hieronder de video van NOS Stories. Bekijk ook Zien: Oeigoerse Alerk wil gesprek met Chinese ambassadeur Bekijk deze video » Zien: Jury in Verenigde Staten staat voor moeilijke beslissing over dood George Floyd Bekijk deze video » Video: Max Verstappen en Lewis Hamilton boycotten social media dit weekend Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Astronauten plonzen vanuit de ruimte in zee (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier