Zien: Scheepstimmerbedrijf in Werkendam verwoest door brand: "Helemaal kut"

Zien: Scheepstimmerbedrijf in Werkendam verwoest door brand: "Helemaal kut"

De emoties komen los bij de mogelijk dodelijke brand in appartementen en een scheepstimmerbedrijf in Werkendam: "Het is gewoon helemaal kut," vertelt een werknemer van het bedrijf aan Hart van Nederland. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Scheepstimmerbedrijf in <em>Werkendam</em> verwoest door brand: &quot;Helemaal kut&quot; De emoties komen los bij de mogelijk dodelijke brand in appartementen en een scheepstimmerbedrijf in Werkendam: "Het is gewoon helemaal kut," vertelt een werknemer van het bedrijf aan Hart van Nederland. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Corona overleefdHet is de tweede keer in een paar jaar tijd dat het bedrijf wordt getroffen door een brand: "Ze hadden het net helemaal opnieuw opgebouwd, na een paar slechte jaren ging het net weer wat beter. Corona overleefd en dan dit," vertelt de werknemer met tranen in de ogen. Bekijk het HvN-fragment over de brand in hierboven. Bekijk ook Radio 10 Songfestivalquiz: Martien Meiland en Viktor Brand slopen bordspel Bekijk deze video » Martien Meiland in Radio 10 Songfestivalquiz: "Maakte altijd taarten met hoofd Gerard Joling" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Scheepstimmerbedrijf in Werkendam verwoest door brand: "Helemaal kut"

Corona overleefd
Het is de tweede keer in een paar jaar tijd dat het bedrijf wordt getroffen door een brand: "Ze hadden het net helemaal opnieuw opgebouwd, na een paar slechte jaren ging het net weer wat beter. Corona overleefd en dan dit," vertelt de werknemer met tranen in de ogen. Bekijk het HvN-fragment over de brand in hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Scheepstimmerbedrijf in Werkendam verwoest door brand: "Helemaal kut" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier