Margalith Kleijwegt in Buitenhof: "Ook mijn zoon maakt antisemitisme mee"

Margalith Kleijwegt in Buitenhof: "Ook mijn zoon maakt antisemitisme mee"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 2 mei. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Margalith Kleijwegt in <em>Buitenhof</em>: &quot;Ook mijn zoon maakt antisemitisme mee&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 2 mei. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. "Antisemitisme is er nog." Dat zegt journalist Margalith Kleijwegt in Buitenhof. En volgens haar komt het niet alleen voor in haar eigen generatie. "Ook mijn zoon heeft meegemaakt dat hij voor ‘die jood’ werd uitgemaakt. Hij schrok ervan. Hij dacht dat met de oorlog het antisemitisme was verdwenen." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Margalith Kleijwegt in Buitenhof: "Ook mijn zoon maakt antisemitisme mee"

"Antisemitisme is er nog." Dat zegt journalist Margalith Kleijwegt in Buitenhof. En volgens haar komt het niet alleen voor in haar eigen generatie. "Ook mijn zoon heeft meegemaakt dat hij voor ‘die jood’ werd uitgemaakt. Hij schrok ervan. Hij dacht dat met de oorlog het antisemitisme was verdwenen."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Margalith Kleijwegt in Buitenhof: "Ook mijn zoon maakt antisemitisme mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier