De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Pommelien Thijs zingt J'aime la vie

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Pommelien Thijs zingt J'aime la vie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? Pommelien Thijs zingt <em>J'aime la vie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. In 1986 won de Belgische Sandra Kim het Eurovisie Songfestival voor haar land. Het was de enige keer dat België het muziekfestijn won. Pommelien Thijs is te gast bij Jeroen van der Booms Beste Liedjes van het Songfestival om het nummer te zingen. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Pommelien Thijs zingt J'aime la vie

In 1986 won de Belgische Sandra Kim het Eurovisie Songfestival voor haar land. Het was de enige keer dat België het muziekfestijn won. Pommelien Thijs is te gast bij Jeroen van der Booms Beste Liedjes van het Songfestival om het nummer te zingen.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Pommelien Thijs zingt J'aime la vie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier