Video: Ruth Jacott zingt Eres Tu bij De Beste Liedjes van het Songfestival

Video: Ruth Jacott zingt Eres Tu bij De Beste Liedjes van het Songfestival

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Video: Ruth Jacott zingt <em>Eres Tu</em> bij <em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Eres Tu is een nummer uit 1973 van de Spaanse band Mocedades. In datzelfde jaar werd de band tweede op het Eurovisie Songfestival. Ruth Jacott zong het nummer in De Beste Liedjes van het Songfestival. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Video: Ruth Jacott zingt Eres Tu bij De Beste Liedjes van het Songfestival

Eres Tu is een nummer uit 1973 van de Spaanse band Mocedades. In datzelfde jaar werd de band tweede op het Eurovisie Songfestival. Ruth Jacott zong het nummer in De Beste Liedjes van het Songfestival.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Ruth Jacott zingt Eres Tu bij De Beste Liedjes van het Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier