Video: Jeroen van der Boom zingt Ne partez pas sans moi van Celine Dion in het Nederlands

Video: Jeroen van der Boom zingt Ne partez pas sans moi van Celine Dion in het Nederlands

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Video: Jeroen van der Boom zingt <em>Ne partez pas sans moi</em> van Celine Dion in het Nederlands Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Tijdens het Eurovisie Songfestival van 1988 in Zwitserland zong Celine Dion Ne partez pas sans moi. In de aflevering van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei zong Jeroen van der Boom een Nederlandse versie. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Video: Jeroen van der Boom zingt Ne partez pas sans moi van Celine Dion in het Nederlands

Tijdens het Eurovisie Songfestival van 1988 in Zwitserland zong Celine Dion Ne partez pas sans moi. In de aflevering van De Beste Liedjes van het Songfestival van zaterdag 1 mei zong Jeroen van der Boom een Nederlandse versie.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jeroen van der Boom zingt Ne partez pas sans moi van Celine Dion in het Nederlands of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier